پرش به محتوا

نصب کف کاذب

نصب کف کاذب

نصب کف کاذب با استفاده از نیروهای متخصص و مجرب، با رعایت استاندارد ها و اصول زیبایی انجام میشود.

چگونه یک سیستم کف قابل دسترسی را در دیتاسنتر، اتاق سرور، اتاق تمیز و بقیه اماکن نصب میکنیم. در اینجا مراحل نصب  را شامل نصب پایه ها، کف، گوشه و سایر قسمت ها به طور کامل شرح میدهیم.

دقت نمایید سیستم کف ماژولار هر چند بسیار با کیفیت باشد، بدون نصب صحیح کارآیی لازم را نخواهد داشت

کف ماژولار قابل دسترسی مناسب برای محیط هایی هستند که زیرساخت های برق و مخابراتی وجود دارد و باید در دسترس باشند. راهکار بر اساس ساخت یک کف ماژولار استوار است که بر روی پایه های ثابت قرار میگیرند. کابل ها و لوله های تاسیساتی از فضای زیر این کف عبور میکنند. از آنجا که قابلیت جابجایی در این سیستم وجود دارد، تعویض قطعات و به تبع آن تعمیرات به راحتی در آن امکان پذیر است. جهت آشنایی بیشتر با کف ماژولار قابل دسترسی مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.

بیشتر بخوانید: مشاهده محصولات و آشنایی با کف کاذب

مواردی که قبل از نصب سیستم باید در نظر گرفت

برای تضمین استفاده از مزایای این سیستم، رعایت روش نصب صحیح که با آماده سازی پروژه اجرایی آغاز می شود، ضروری است. در برنامه ریزی، لازم است در مورد صفحه بندی صفحات کف و پایه های آن، اندازه گیری سطح، برش ها، جزئیات، یادداشت ها و سایر موارد نقشه کاملی ارایه شود. در تهیه نقشه پروژه اجرایی تهیه شده برای مرکز داده، اتاق تمیز، اتاق سرور و سایر موارد، باید داده ها در مورد ارتفاع کف و وزن بار را بررسی کنیم.

آماده سازی سطح زیر برای نصب کف کاذب

با آماده شدن کامل همه تجهیزات، آماده سازی سطح زیرین آغاز می شود. زمینی که قرار است نصب روی آن انجام شود باید ثابت و یکنواخت باشد. لازم است زمین تسطیح و منظم باشد، بدون ترک، موج دار شدن، تکه تکه بودن، فرورفتگی، مانده مصالح و رطوبت. تراز شدن پایه ها از بی نظمی سیستم جلوگیری می کند. عدم ترازی مشکل ناهمگونی و عدم امکان نصب صحیح لوازم را به دنبال دارد.
اجرای کف باید فقط پس از اتمام مراحل دیگر کار مانند سقف گذاری و رنگ آمیزی دیوارها انجام شود. مکان باید جارو یا شسته شود ، عاری از آوار یا اشیا دیگری باشد که مانع کار می شوند.

آماده سازی ابزار الات

لیست کاملی از مواد و ابزار مورد استفاده در هنگام نصب وجود دارد.

از جمله این موارد می توان به تایل کش ، چکش لاستیکی، ماله فلزی یا پلاستیکی، لیزر تراز، نوار اندازه گیری، قلم، اره برقی، اره سنگ، گردبر، کمان اره، مته حرفه ای، پیچ گوشتی، پودر خط کشی، شلنگ سطح و خط کش آلومینیومی اشاره کرد. کارگران باید از تجهیزات محافظت شخصی مناسب مانند عینک ایمنی، محافظ شنوایی، چکمه های ایمنی،  دستکش، کلاه ایمنی و غیره استفاده کنند.

ابزار نصب کف کاذب
مراحل نصب کف کاذب

مراحل نصب کف کاذب

  • نصب کف کاذب با علامت گذاری خطوط تراز و پایه ها آغاز میشود. این خطوط سطح کار و محل نصب پایه و تایل را مشخص میسازد. خطوط همیشه به صورت موازی ترسیم میشود. برای تراز بودن از خط کشی های منظم استفاده میشود.
  • نصب پایه های سازه نگهدارنده را انجام میدهیم. پایه ها در محل هایی که علامت گذاری کردیم نصب میشود. پایه به دو صورت قابل نصب است. روش اول پیچ کردن پایه ها به زمین است. به همین منظور روی پایه سوراخ هایی قرار دارند. روش دوم استفاده از چسب مخصوص است.
  • نبشی های دور دیوار را نصب میکنیم. سیم و پیچ و قطعات اضافی را برش داده و آنها را جمع آوری میکنیم.
  • بعد از نصب پایه های زیرین کف، با استفاده از ابزار های تراز مانند لیزر، تراز کردن پایه ها و تنظیم ارتفاع آنها را انجام میدهیم. سطح کار باید هم ارتفاع و یکدست باشد.
  • استرینگر ها را در محل خود قرار داده و محکم میکنیم. استفاده از تراز لیزری در این مرحله به صاف بودن سطح کمک میکند.
  • پانل ها را شماره گذاری کرده و به ترتیب از یکطرف شروع به چینش میکنیم. دقت نمایید تایل ها بعد از نصب در محل فیکس شده و به تعریفی برای آنجا فیت میشود. این مورد حتی برای جهت قرار گرفتن پانل نیز مهم است. بعد از نصب در صورتی که بخواهید تایل ها را جابجا کنید ممکن است در جای جدید خوب فیکس نشود. بنابراین تایل ها را شماره گذاری میکنیم تا در زمان برداشتن تعداد زیادی از آنها، سر جای خود قرار بگیرند.
  • در کناره ها در صورتی که تایل ها اندازه نباشد، آنها را برش میدهیم رو به اندازه دلخواه در میآوریم.
ساخت پله

ساخت پله

در صورتی که اختلاف سطح زیاد باشد نیاز به ساخت پله برای رسیدن به سطح کف ماژولار داریم. به همین منظور برای آن پله دست میکنیم.

  • ارتفاع پله را محاسبه کرده و مطابق با آن تایل های عمودی را برش میدهیم. ارتفاع عمومی پله بین 16 الی 20 سانتیمتر است. ارتفاع کلی را به دست آورده و با تقسیم بین پله ها، فاصله بین پله ها را یکدست میکنیم.
  • تایل های افقی که محل قرار گرفتن پا میباشد را برش میدهیم. سطح پله حداقل 23 سانتیمتر باید باشد. 30 سانتی متر عدد مناسبی برای این سطح است.
  • تعداد پله های مورد نیاز را محاسبه میکنیم و مطابق با آن تعداد تایل های مورد نیاز خود را را برش میدهیم.
  • پایه های پله ها را مطابق با ارتفاع های مختلفی که داریم نصب میکنیم.
  • قسمت های عمودی و افقی را نصب میکنیم. برای نصب قسمت های عمودی از چسب مخصوص استفاده میکنیم. برای لبه ها میتوانیم از نوار فلزی استفاده کنیم.

جهت دریافت مشاوره و درخواست خدمات نصب کف کاذب با کارشناسان ما تماس بگیرید.